ПЕГЛА НА ПАРЕА MAX EI 2201

Моќност: 2200w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 280мл
Кабел со должина од 1,5м

1.299 ден

Description

Моќност: 2200W
Резервоар за вода: 280ml
Должина на кабел: 1.5m
Керамичка навлака на плочата
Систем против: каменец и капење
Функција: Самочистење