ПЕГЛА НА ПАРЕА MAX EI 2202

Моќност: 2200w
Керамичка навлака на плочата
Самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Спреј функција
Контрола на пареата
Пеглање со или без пареа
Моќнен излез на пареа: 0.4g/time
Јачина на пареа: 12±5g/min
Резервоар за вода: 220ml
Должина на кабел: 1.9m

Description

Моќност: 2200w
Керамичка навлака на плочата
Самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Спреј функција
Контрола на пареата
Пеглање со или без пареа
Моќнен излез на пареа: 0.4g/time
Јачина на пареа: 12±5g/min
Резервоар за вода: 220ml
Должина на кабел: 1.9m