ПЕГЛА НА ПАРЕА MAX EI 2601

Моќност: 2600w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 270мл
Кабел со должина од 1,5м

1.449 ден

Description

Моќност: 2600W
Резервоар за вода: 270ml
Должина на кабел: 1.5m
Керамичка навлака на плочата
Систем против: каменец и капење
Функција: Самочистење