ПЕГЛА НА ПАРЕА MAX EI 2800

Моќност: 2800w
Керамичка навлака на плочата
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Спреј функција
Контрола на пареата
Пеглање со или без пареа
Моќнен излез на пареа: 0.6-0.8g/time
Јачина на пареа: 18±5g/min
Резервоар за вода: 350ml
Должина на кабел: 1.9m

Description

Моќност: 2800w
Керамичка навлака на плочата
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Спреј функција
Контрола на пареата
Пеглање со или без пареа
Моќнен излез на пареа: 0.6-0.8g/time
Јачина на пареа: 18±5g/min
Резервоар за вода: 350ml
Должина на кабел: 1.9m