ПЕГЛА НА ПАРЕА MAX EI 3200

Моќност: 3200w
Керамичка навлака на плочата
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Спреј функција
Контрола на пареата
Пеглање со или без пареа
Моќнен излез на пареа: 0.6-0.8g/time
Јачина на пареа: 20±5g/min
Резервоар за вода: 350ml
Должина на кабел: 1.9m

Description

Моќност: 3200w
Керамичка навлака на плочата
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Спреј функција
Контрола на пареата
Пеглање со или без пареа
Моќнен излез на пареа: 0.6-0.8g/time
Јачина на пареа: 20±5g/min
Резервоар за вода: 350ml
Должина на кабел: 1.9m