ПРАВОСМУКАЛКА MAX 22

Моќност: 1600 W
Контрола на брзината и јачината
Голема папуча за под
Четка за агли
Пластични цевки: 2 х 21 cm
Флексибилно црево
Платнена ќеса за прашина
Хепа филтер 5 нивоа на филтрација
Електронска контрола на брзината
Должина на приклучен кабел: 5 m
Работен опсег: 6 m

2.799 ден

Description

Моќност: 1600 W
Контрола на брзината и јачината
Голема папуча за под
Четка за агли
Пластични цевки: 2 х 21 cm
Флексибилно црево
Платнена ќеса за прашина
Хепа филтер 5 нивоа на филтрација
Електронска контрола на брзината
Должина на приклучен кабел: 5 m
Работен опсег: 6 m