ПРАВОСМУКАЛКА MAX DOMINO W006R

Моќност: 2000W
Електронска контрола на брзината
Телескопска цевка од нерѓосувачки челик
Сунѓерест филтер
Пластична четка
2 во 1 мала четка
Платнена кеса
Автоматско враќање на кабелот

3.869 ден

Description

Моќност: 2000W
Должина на кабел: 5m
Контрола на брзината: Електронска
Телескопска цевка: Нерѓосувачки челик
Филтер: Сунѓерест филтер
Додатоци: 3
Платнена кеса