ПРАВОСМУКАЛКА MAX STRONG

Моќност: 2200 W
Усисна моќ: 320 W
Голема папуча со четка за под
Четка за недостапни места
Платнена ќеса за прашина
Хепа филтер 6 нивоа на филтрација
Телескопска цевка: 500-840 mm
Контрола на брзината и јачината
Должина на приклучен кабел: 5 m
Автоматско собирање на кабелот
Работен опсег: 8 m
Електронска контрола на брзината
Флексибилно црево

3.999 ден

Description

Моќност: 2200 W
Усисна моќ: 320 W
Голема папуча со четка за под
Четка за недостапни места
Платнена ќеса за прашина
Хепа филтер 6 нивоа на филтрација
Телескопска цевка: 500-840 mm
Контрола на брзината и јачината
Должина на приклучен кабел: 5 m
Автоматско собирање на кабелот
Работен опсег: 8 m
Електронска контрола на брзината
Флексибилно црево