РАЧЕН ШЕЈКЕР MAX HMS 1030B

Моќност: 30 W
Напон: 220 V
Маталка од нерѓосувачки челик
Едноставен за употреба и чистење
Модерен дизајн
Копче за работа
Идеален за подготовка на кафе, коктели, пена…

769 ден

Description

Моќност: 30 W
Напон: 220 V
Маталка од нерѓосувачки челик
Едноставен за употреба и чистење
Модерен дизајн
Копче за работа
Идеален за подготовка на кафе, коктели, пена…