РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА ЗА АВТОМОБИЛ MAX HVCC-060

Максимална моќност: 60 W
Капацитет на садот: 400 ml
Филтер кој лесно се чисти
Должина на кабел за полнење: 3m
Напон: 12 V
Додатоци: 3
Адаптер за полнење во кола
2 четки и црево

999 ден

Description

Максимална моќност: 60 W
Капацитет на садот: 400 ml
Филтер кој лесно се чисти
Должина на кабел за полнење: 3m
Напон: 12 V
Додатоци: 3
Адаптер за полнење во кола
2 четки и црево