РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SGE 5000

Правосмукалка 2 во 1
Mоќност: 600 w
Капацитет на садот: 0,8l
Циклонски систем
Двоен систем за филтрирање
Хепа филтер што може да се пере
Мала бучава: 80 db
Должина на кабелот: 5 m
Четка за под
Папуча за ќошиња
Држач за папучата
Голем радиус на работа
Можност да стои исправено
Рачка што се вади

2.699 ден

Description

Правосмукалка 2 во 1
Mоќност: 600 w
Капацитет на садот: 0,8l
Циклонски систем
Двоен систем за филтрирање
Хепа филтер што може да се пере
Мала бучава: 80 db
Должина на кабелот: 5 m
Четка за под
Папуча за ќошиња
Држач за папучата
Голем радиус на работа
Можност да стои исправено
Рачка што се вади