РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА MAX HVC 055

Максимална моќност: 55 W
Капацитет на садот: 400 ml
Филтер кој лесно се чисти
Должина на кабел за полнење: 3m
Напон: 7.4 V
Додатоци: 3
Адаптер за полнење
2 четки и црево

1.959 ден

Description

Максимална моќност: 55 W
Капацитет на садот: 400 ml
Филтер кој лесно се чисти
Должина на кабел за полнење: 3m
Напон: 7.4 V
Додатоци: 3
Адаптер за полнење
2 четки и црево