ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ MAX WM4IS

Моќност: 900 W
Дијаметар: 20cm
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Куќиште и рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Копче за контрола на температурата

1.299 ден

Description

Моќност: 900 W
Дијаметар: 20cm
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Куќиште и рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Копче за контрола на температурата