ТОСТЕР ЗА КРОФНИ MAX DM7IW

Моќност: 1000 W
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Капацитет: 7 крофни
Куќиште и рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат

1.299 ден

Description

Моќност: 1000 W
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Капацитет: 7 крофни
Куќиште и рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат