ТОСТЕР СЕНДВИЧ И ГРИЛ MAX GTM6IS

2 во 1 ТОСТЕР & СКАРА
Моќност: 2200 W
Димензија на плоча: 29х23cm
Се отвора до 180⁰ како скара
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Рачка отпорна на топлина
Прилагодлив термостат
Индикатор за вклучено и спремно

3.199 ден

Description

2 во 1 ТОСТЕР & СКАРА
Моќност: 2200 W
Димензија на плоча: 29х23cm
Се отвора до 180⁰ како скара
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Рачка отпорна на топлина
Прилагодлив термостат
Индикатор за вклучено и спремно