ТОСТЕР СЕНДВИЧ MAX SM16BI

Моќност: 750 W
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат
Димензија на плоча: 21,5х12cm
Димензија на плоча: 24,6х21,7cm

Description

Моќност: 750 W
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат
Димензија на плоча: 21,5х12cm