ТОСТЕР СЕНДВИЧ MAX GMP4IB

Моќност: 1300 W
За 4 тоста
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат
Димензија на плоча: 24,6х21,7cm

1.599 ден

Description

Моќност: 1300 W
За 4 тоста
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат
Димензија на плоча: 24,6х21,7cm