ФЕН MAX HD6021

Моќност: 2000w
Температурни нивоа: 2
Усмерувач на воздух
Ладен воздух
Дифузер
Кука за закчување

919 ден

Description

Моќност: 2000w
Температурни нивоа: 2
Усмерувач на воздух
Ладен воздух
Дифузер
Кука за закчување