ФЕН MAX HD12DD

Моќност: 1200 W
Ниво на температура: 2
Брзини: 2
Заштита од прегревање
Кука за закачување
Рачка за склопување
Должина на кабел: 1.65 m

799 ден

Description

Моќност: 1200 W
Ниво на температура: 2
Брзини: 2
Заштита од прегревање
Кука за закачување
Рачка за склопување
Должина на кабел: 1.65 m