ФЕН MAX HD12I

Моќност: 1200 W
Температурни нивоа: 2
Усмерувач на воздух
Заштита од прегревање
Кука за закачување
Рачка на склопување
Должина на кабел: 1,8 m

659 ден

Description

Моќност: 1200 W
Температурни нивоа: 2
Усмерувач на воздух
Заштита од прегревање
Кука за закачување
Рачка на склопување
Должина на кабел: 1,8 m