ФЕН MAX HD16I

Моќност: 1600 W
Температурни нивоа: 2
Број на брзини: 2
Усмерувач на воздух
Заштита од прегревање
Можност за преклопување
Должина на кабел: 1,8 m
Кука за закачување

790 ден

Description

Моќност: 1600 W
Температурни нивоа: 2
Број на брзини: 2
Усмерувач на воздух
Заштита од прегревање
Можност за преклопување
Должина на кабел: 1,8 m
Кука за закачување