ФЕН MAX HD22BDD

Моќност: 2200W
Ниво на температура: 3
Брзини: 2
Заштита од прегревање
Вклучува: Дифузер
Ладен воздух со усмерувач
Кука за закачување
Кабел: 1.65m

919 ден

Description

Моќност: 2200W
Ниво на температура: 3
Брзини: 2
Заштита од прегревање
Вклучува: Дифузер
Ладен воздух со усмерувач
Кука за закачување
Кабел: 1.65m