ФЕН MAX HD22I

Моќност: 2200 W
Температурни нивоа: 3
Број на брзини: 2
Усмерувач на воздух
Заштита од прегревање
Отстранлив капак за филтер
Должина на кабел: 1,8 m
Кука за закачување

990 ден

Description

Моќност: 2200 W
Температурни нивоа: 3
Број на брзини: 2
Усмерувач на воздух
Заштита од прегревање
Отстранлив капак за филтер
Должина на кабел: 1,8 m
Кука за закачување