ЦЕДАЛКА MAX CM 7040

Моќност: 40 W
Капацитет на садот: 0.7l
Конуси за голем и мал цитрус: 2
Ротација на конусот: десно-лево
Автоматски: On/Off
Сито за цитрусна пулпа
Пластичен капак

919 ден

Description

Моќност: 40 W
Капацитет на садот: 0.7l
Конуси за голем и мал цитрус: 2
Ротација на конусот: десно-лево
Автоматски: On/Off
Сито за цитрусна пулпа
Пластичен капак