АПАРАТ ЗА ПУКАНКИ PC1200I

Моќност: 1200 W
Капацитет на садот: 0.27l
On/Off копче
Подготовка без масло
Пуканките се направени со помош на топол воздух
Без калории

1.199 ден

Description

Моќност: 1200 W
Капацитет на садот: 0.27l
On/Off копче
Подготовка без масло
Пуканките се направени со помош на топол воздух
Без калории