ЧЕТКА ФЕН MAX SHD907IR

Функција: 3 во 1
Фен, пегла и четка
Моќност: 1200 W
Температурни нивоа: 2
Број на брзини: 2
Кука за закачување

990 ден

Description

Функција: 3 во 1
Фен, пегла и четка
Моќност: 1200 W
Температурни нивоа: 2
Број на брзини: 2
Кука за закачување