ШЕЈКЕР MAX SMS 7100W

Моќност: 100 W
Чаша со капацитет: 450 ml
Број на брзини: 2
Копче: On/Off
Идеален за подготовка на кафе,
коктели, пена…

1.299 ден

Description

Моќност: 100 W
Чаша со капацитет: 450 ml
Број на брзини: 2
Копче: On/Off
Идеален за подготовка на кафе,
коктели, пена…