ШТИТНИК ЗА ПЕГЛА MAX

Универзален заштитник за пегла
Висококвалитетен и изрджлив материјал
Отпорен на топлина до 260°C
Лесен за употреба
Заштита при пеглање
Боја: Бела

450 ден

Description

Универзален заштитник за пегла
Висококвалитетен и изрджлив материјал
Отпорен на топлина до 260°C
Лесен за употреба
Заштита при пеглање
Боја: Бела