АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX TCM 5SS

Моќност: 650 W
Капацитет на вода: 500 ml
On/off копче
Отстранлива рачка
Време на зовривање: 2min.
Куќиште од нерѓосувачки челик

1.269 ден

Description

Моќност: 650 W
Капацитет на вода: 500 ml
On/off копче
Отстранлива рачка
Скриен грејач
База со кабел
Лесен за употреба
Време на зовривање: 2min.
Куќиште од нерѓосувачки челик
Може да се користи за подготовка на различни топли пијалоци
Кафе,топло чоколадо, какао, салеп….
Ѓезвето се одделува од базата