РАЧЕН МИКСЕР MAX HM 300SS

Максимална моќност: 300 W
Број на брзини: 7
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за мешање: 2
Маталки за тесто: 2
Копче за вадење на маталките

1.199 ден

Description

Максимална моќност: 300 W
Број на брзини: 7
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за мешање: 2
Маталки за тесто: 2
Копче за вадење на маталките