PUFFER 7.0

Големина на тркала: 20″
Алуминиумски рам: 11.5″
Висококвалитетни гуми Kenda 20”
Менувач преден и заден Shimano 21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Метални педали со лагери

11.490 ден

Description

Големина на тркала: 20″
Алуминиумски рам: 11.5″
Висококвалитетни гуми Kenda 20”
Менувач преден и заден Shimano 21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano
Алуминиумски рачки за кочници
Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Метални педали со лагери