BONJOUR 7.0

Метален рам 20″
Висококвалитетни гуми Kenda 28″
Алуминиумски рачки за кочници
VADER SPORT COMFORT седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач-Shimano Rear 6 Speed
Алуминиумски педали со лагери
Метални браници
Браник на ланец
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло

13.990 ден

Description

Метален рам 20″
Висококвалитетни гуми Kenda 28″
Алуминиумски рачки за кочници
VADER SPORT COMFORT седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач-Shimano Rear 6 Speed
Алуминиумски педали со лагери
Метални браници
Браник на ланец
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло