CRUISER PINK 8.0

Големина на тркала: 28″
Тенкометален рам 18″
Гуми (city) 700x32C
Алуминиум/ пластика рачки за кочници
Comfort седиште со М6 Qick Release
Aлуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец
Среден Потпирач

12.290 ден

Description

Големина на тркала: 28″
Тенкометален рам 18″
Гуми (city) 700x32C
Алуминиум/ пластика рачки за кочници
Comfort седиште со М6 Qick Release
Aлуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец
Среден Потпирач