FOX BLUE 16" 8.0

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.190 ден

Description

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Висококвалитетни гуми “Wanda”