FOX RED 12" 8.0

Големина на тркала: 12″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Висококвалитетни гуми “Wanda”

4.690 ден

Description

Големина на тркала: 12″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Висококвалитетни гуми “Wanda”