GTR BLUE 12" 8.0

Големина на тркала 12″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Шише за вода
Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.190 ден

Description

Големина на тркала 12″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Шише за вода
Висококвалитетни гуми “Wanda”