HOONIGAN BLACK/GREEN 8.0

Метален рам 18″
Висококвалитетни гуми Compass 29″×2,10
Предна Вилушка со Амортизер
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Qick Release
Дупли Aлуминиумски бандажи
Предна и задна Disk кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден потпирач

14.490 ден

Description

Метален рам 18″
Висококвалитетни гуми Compass 29″×2,10
Предна Вилушка со Амортизер
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Qick Release
Дупли Aлуминиумски бандажи
Предна и задна Disk кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден потпирач