Трицикал за возрасни CRUISER

Големина на тркала: Предно-28″
Задни-26″
Тенко ѕиден метален рам: 17
Гуми Wanda: 28″ (Black) 700X32C
Рачки за кочници: алуминиумски рачки
седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: Предна-алуминиумска V-brake
Задна-со диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач-Shimano Rear 6 Speed
Педали: полу метални со лагери
Браници: Метални
Предна и задна корпа
Предно и задно светло
Браник на ланец
XДостапни бои,-црвена,-крем

36.990 ден

Description

Големина на тркала: Предно-28″
Задни-26″
Тенко ѕиден метален рам: 17
Гуми Wanda: 28″ (Black) 700X32C
Рачки за кочници: алуминиумски рачки
седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: Предна-алуминиумска V-brake
Задна-со диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач-Shimano Rear 6 Speed
Педали: полу метални со лагери
Браници: Метални
Предна и задна корпа
Предно и задно светло
Браник на ланец
XДостапни бои,-црвена,-крем