SKYWAR BLACK GREEN 8.0

Метален рам 14″
Висококвалитетни гуми Compass 24″×1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Shimano RevoShift)
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Shimano Tourney)
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач

13.290 ден

Description

Метален рам 14″
Висококвалитетни гуми Compass 24″×1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна и задна диск кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Shimano RevoShift)
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Shimano Tourney)
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач