PINKY 16" 8.0

Големина на тркала: 16″
Предна и задна Caliper кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна и задна корпа
Висококвалитетни Wanda гуми

5.690 ден

Description

Големина на тркала: 16″
Предна и задна Caliper кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна и задна корпа
Висококвалитетни Wanda гуми