STELLIO RED 8.0

Метален рам 17″
Висококвалитетни гуми Compass 27.5″×1,95
Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
Дупли Aлуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна Disk кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден потпирач

13.490 ден

Description

Метален рам 17″
Висококвалитетни гуми Compass 27.5″×1,95
Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
Дупли Aлуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна Disk кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден потпирач