UNICORN 16" 8.0

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Корпа позади
Украсни реси на гидан
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпa
Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.590 ден

Description

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и заден браник
Корпа позади
Украсни реси на гидан
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпa
Висококвалитетни гуми “Wanda”