АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ MAX TCM 4B

Моќност: 650 W
Капацитет на вода: 400 ml
On/off копче
Скриен грејач
Лесен за употреба
Време на зовривање: 2min

999 ден

Description

Моќност: 650 W
Капацитет на вода: 400 ml
On/off копче
Скриен грејач
Лесен за употреба
Време на зовривање: 2min.
Куќиште од високо квалитетна ABS пластика,
која не испушта отровни материи,
произведена по сите безбедносни и здравствени стандарди.
Може да се користи за подготовка на различни топли пијалоци
Кафе,топло чоколадо, какао, салеп….