РАЧЕН МИКСЕР MAX HM 302W

Максимална моќност: 250 W
Број на брзини: 7
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за мешање: 2
Маталки за тесто: 2
Копче за вадење на маталките

990 ден

Description

Максимална моќност: 250 W
Број на брзини: 7
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за мешање: 2
Маталки за тесто: 2
Копче за вадење на маталките