РАЧЕН МИКСЕР MAX HM 3511

Максимална моќност: 300 W
Број на брзини: 5
Турбо функција
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за мешање: 2
Маталки за тесто: 2
Копче за вадење на маталките

1.499 ден

Description

Максимална моќност: 300 W
Број на брзини: 5
Турбо функција
Додатоци: 2 пара маталки
Mаталки за мешање: 2
Маталки за тесто: 2
Копче за вадење на маталките