BALANCE BADUNTU RED 12" 8.0

Материјал рамка: Хромиран челик
Модерен дизајн
Материјал на раб: легура
Воздушна гума

3.590 ден

Description

Материјал рамка: Хромиран челик
Модерен дизајн
Материјал на раб: легура
Воздушна гума