GMX VIOLET 8.0

Метален рам 11.5″
Висококвалитетни гуми Compass 20″×1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
BMX гидан
Vader седиште со М6 Qick Release
Метални бандажи 20″
V-brake Алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач

9.390 ден

Description

Метален рам 11.5″
Висококвалитетни гуми Compass 20″×1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
BMX гидан
Vader седиште со М6 Qick Release
Метални бандажи 20″
V-brake Алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач