GTR GREEN 16" 8.0

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Шише за вода
Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.490 ден

Description

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен украсен штитник за ланецот
Преден браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Шише за вода
Висококвалитетни гуми “Wanda”