Sale!

EAST COST

East Cost 20″
Metal serie
Colour scheme – Nickel Smoky

8.990 ден 7.199 ден

Description

Материјал РАМ – Метален
Висина рам 20″
Гуми WANDA BMX 20″ x 2.125
Димензија бандажи 20″
Материјал бандажи ALUMINIUM DOUBLE WALL
Тип кочници – V-BRAKE
Тип вила – Метална фиксна BMX
Предна осовина – Премиум квалитет
Задна осовина – Премиум квалитет
Амортизери – ДА
HEAD SET – АЛУМИНИУМ/МЕТАЛ
Тип волан BMX
Материјал волан – METAL
Ширина волан – STANDARD BMX 74 CM
Предни менувачи(шифтери) – НЕ
Задни менувачи(шифтер) НЕ
Кочници рачки – НЕ
Гуми на рачки за кочење – Високо квалитетни
Средна осовина – Затворен систем
Педали – Полу метал
Педали со лагери – ДА
Држач седиште – Метал
Седиште – Vader
Затегач на седиште – ALUMINIUM
Тип за затегач на седиште М6 QUICK RELEASE
Потпирач – НЕ
Штитници од кал – НЕ
Корпа – НЕ
Ѕвонче – НЕ
Светло напред – НЕ
Светло позади – НЕ
Багажник позади – НЕ
Штитник за ланец – НЕ