DIVA 8.0

Метален рам 13″
Висококвалитетни гуми Compass 24″×1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи 24″
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден потпирач

11.599 ден

Description

Метален рам 13″
Висококвалитетни гуми Compass 24″×1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
Дупли алуминиумски бандажи 24″
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач